

## **Institutional Web Management Workshop 2008: The Great Debate**



#### Tuesday 22nd July 2008

10:30 – 11:45	Registration	Kings Conference Centre Foyer
11:45 – 12:30	Lunch	
12:30 – 14:15	Opening Session: A Vision For The Future Chair: Marieke Guy, UKOLN	Kings Conference Centre Auditorium
12:30 – 12:45	Welcome to Aberdeen Mike McConnell and Derrick McClure, University of Aberdeen	
12:45 – 13:30	Plenary 1: Science in the You Tube Age Cameron Neylon, University of Southampton (45 min)	
13:30 – 14:15	Plenary 2: Web 2.0 and Brand: Theory and Practice Helen Aspell, Head of Digital Marketing University of Southampton (45 min)	
14:15 – 15:00	<b>Discussion Group 1:</b> The Future of the Institutional Web Management Workshop	For room location see discussion group allocation sheet on board
15:00 – 15:30	Tea/Coffee	
15:30– 17:00	Parallel Sessions 1	For room location see parallel session allocation sheet on board
17:00 – 19:00	Free Time	
19:00 – late	Social Event 1: Workshop Dinner	

#### Wednesday 23<sup>rd</sup> July 2008

Wednesday 25 July 2000				
07:00 - 09:00	Breakfast			
09:00 – 10:30	Morning Session: Let's Get Real Chair: Mike McConnell, University of Aberdeen	Kings Conference Centre Auditorium		
09:00 - 09:45	Plenary 3: Web 2.0 - Whatever Happened to Web 1.0? David Hyett, Head of Information & Records Management at the British Antarctic Survey (45 min)			
09:45 – 10:30	Plenary 4: Look Who's Talking Now Alison Wildish, Head of Web Services team at the University of Bath (45 min)			
10:30 – 11:00	Tea/Coffee			
11:00 – 12:30	Morning Session: Getting Technical (11:00-12:30) Chair: Mike Whyment, University of Aberdeen	Kings Conference Centre Auditorium		
11:00 – 11:45	Plenary 5: Institutional Responses to Emergent Technologies - What JISC is Doing Rob Bristow, JISC Programme Manager (45 min)	Kings Conference Centre Auditorium		
11:45 – 12:30	Plenary 6: The Tangled Web is but a Fleeting Dreambut then again James Currall, Head of Learning Technology, University of Glasgow (45 min)			
12:30 – 13:30	Lunch			
13:30 – 14:15	Plenary 7: Institutional Repositories: Asset or Obstacle? Stephanie Taylor, UKOLN (45 min)			
14:15 – 15:00	BarCamp			

# **Institutional Web Management Workshop 2008:** The Great Debate



15:00 – 15:30	Tea/Coffee	
15:30 – 17:00	Parallel Sessions 2	For room location see parallel session allocation sheet on board
17:00 – 19:00	Free Time	
19:00 – 20:00	Social Event 2: Drinks Reception, Aberdeen Art Gallery	Pick up coaches from outside Conference Centre at 18:45
20:00 - late	Free time in which to have a meal at a restaurant or visit local pubs	

### Thursday 24<sup>th</sup> July 2008

07.00 - 09.15	Breakfast/Check Out	
09:15 – 12:30	Morning Session: Supporting Community Needs Chair: Paul Walk, UKOLN	Kings Conference Centre Auditorium
09:15 - 10:30	Innovation Competition	
10:30 – 11:00	Tea/Coffee	
11:00 – 11:45	Plenary 8: Unleashing the Tribe Ewan Mcintosh, Social media specialist, LTScotland (45 min)	
11:45 – 12:45	Workshop Conclusions	
12:45	Workshop Close	